luni, 4 aprilie 2011

 Atâta ştiu despre Hristos...

Mult timp i-mi mersese rau,m-am hotărât să ma leped de pacate..
lumea ma luau mereu în râs.
odata cineva î-mi zise
-Deci, ai luat calea bisericii?Trebuie să ştii multe despre Hristos.
Spune-mi, în ce ţară s-a născut?
-Nu ştiu.
-Câţi ani avea Maria,când a fost răstignit Iisus?
-Nu ştiu.
-Câte predici a ţinut?
-Nu ştiu.
-Stii foarte puţin şi…zici că te-ai convertit!
-Asa e.Stiu puţine despre El.
Dar uite ce ştiu sigur!
ca pana nu demult  eram tare mandra si ma maniam repede,tineam manie cu anii,nu mergeam la biserica,si injuram, am avut un vis an care un tanar de statura mijlocie in costum maro... m-a imbratisat , m-a cuprins cu prietenie si mi-a spus ca sant tare departe de Hristos din cauza vietii pe care o duc,si mi-a mai spus sa nu ma mai vopsesc sa nu port zorzoane ca el ma iubeste asa cum sant! Atunci  mi-am dat seama ca a fost un mesaj; fiind ca eram la marginea prapastiei  ,am inceput o viata noua ,Toate acestea le-a făcut Hristos pentru mine…M-A SALVAT! atata stiu despre Hristos ca a mutit ,pe Cruce,si ce moarte? chinuit,batjocurit pentru ca sa ma salveze pe mine...a inviat. si sa urcat sus la cer ca sa ma mantuiasca pe mine pacatoasa..atata stiu despre Hristos....

Un comentariu:

  1. Foloase dobandite din meditarea la patimile lui Iisus
    'Fiule, acest Rastignit Stapan e cartea ce-ti dau sa citesti adesea. De aici poti invata adevaratul fel de a dobandi orice virtute.

    De carti e plina lumea, totusi aceste carti, toate la un loc nu te pot invata a-ti dobandi virtuti, cum te invata Iisus cel Rastignit.

    Fiule, te sfatuiesc sa alergi la acest Rastignit; saruta-L cu lacrimi, imbratiseaza-L totdeauna cu lacrimi si te vei vindeca de ranile tale, pentru ca oricine crede intr-Insul nu piere, ci are viata vesnica.

    Daca vei medita bine cauza chinurilor indurate nu vei gasi alta decat ca El a luat asupra-si durerile noastre si cu suferintele noastre s-a impovarat (Isaia 53,4). De aceea urmeaza sa patimesti cu Dumnezeul tau cel Rastignit, intoarce-I darurile cerute de El de la tine.
    Nemasurat esti dator. Uraste pacatul si lupta-te vitejeste cu toti vrasmasii Lui si cu toate pornirile si voile tale rele. Numai astfel te poti dezbraca de omul cel vechi si imbraca in cel nou, impodobindu-ti sufletul cu virtuti evanghelice.' (Nicodim Aghioritul)

    RăspundețiȘtergere

- Deoarece avem nevoie zilnica de hrana spirituala, aici este locul unde vei gasi cate o . . . soapta a Duhului Sfant pentru a te ajuta sa intelegi voia lui Dumnezeu cu privire la viata ta -