vineri, 21 septembrie 2012

*Rugaciune la intrarea in Sfanta Biserica

M-au inveselit cei ce mi-au zis mie: “in casa Domnului voi merge”. lar eu intru multimea indurarilor Tale, Doamne, voi intra in casa Ta; inchina-ma-voi in biserica Ta cea sfanta Doamne, povatuieste-ma cu dreptatea Ta, pentru vrajmasii mei indrepteaza inaintea Ta calea mea, ca fara incetare sa preaslavesc o Dumnezeire: pe TataI si pe Fiul si pe Sfantul Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

*Rugaciune la icoana Mantuitorului

Preacuratului Tau chip ne inchinam, Bunule, cerand iertare gresealelor noastre, Hristoase Dumnezeule, ca de buna voie ai primit a Te sui cu trupul pe cruce ca sa scapi din robia vrajmasului pe cei ce i-ai zidit. Pentru aceasta, cu multumita strigam Tie: toate le-ai umplut de bucurie, Mantuitorul nostru, care ai venit sa mantuiesti lumea. Amin!

*Rugaciune la icoana Maicii Domnului

Ceea ce esti izvorul milei, invredniceste-ne si pe noi milostivirii, Nascatoare de Dumnezeu, cauta spre poporul cel pacatos, arata, precum de-a pururi, puterea ta, ca, intru tine nadajduind, strigam tie: Bucura-te! ca si oarecand Gavriil, mai marele voievod al celor fara de trup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

- Deoarece avem nevoie zilnica de hrana spirituala, aici este locul unde vei gasi cate o . . . soapta a Duhului Sfant pentru a te ajuta sa intelegi voia lui Dumnezeu cu privire la viata ta -