joi, 20 mai 2010

Un comentariu:

  1. Poarta cerului

    Doi călugări citiseră într-o carte veche din biblioteca mânăstirii că undeva, la capătul pământului, într-un anumit loc, există o poartă prin care se poate ajunge foarte uşor la cer. Se hotărâră să plece în căutarea acelui loc şi îşi făgăduiră să nu se întoarcă înapoi până ce nu aveau să-l găsească. Străbătură lumea întreaga, înfruntară nenumărate primejdii şi, mai ales, acceptară toate grelele sacrificii pe care le implica un pelerinaj în cele patru colţuri ale lumii. N-au fost scutiţi nici de nenumăratele ispite care pot împiedeca pe oricine să-şi atingă ţinta. Dar, până la urmă, izbutiră să depăşească toate încercările.

    Ştiau ei ca în acel loc aveau să găsească o poartă la care era de ajuns să bată şi aveau să se pomenească faţă în faţă cu Dumnezeu. Şi găsiră acea poartă.

    Fără a mai pregeta, cu inima cât un purice, bătură.

    Încetişor, poarta se deschise. Tremurând din toate încheieturile, cei doi călugări intrară şi... se pomeniră în chiliuţa lor din mânăstire.

    RăspundețiȘtergere

- Deoarece avem nevoie zilnica de hrana spirituala, aici este locul unde vei gasi cate o . . . soapta a Duhului Sfant pentru a te ajuta sa intelegi voia lui Dumnezeu cu privire la viata ta -